Het Havenziekenhuis wil haar patiënten ‘zorg met aandacht’ bieden. Voor de uitvoering worden professionele beroepskrachten aangesteld. Maar er zijn ook activiteiten waarvoor geen specifieke opleiding vereist is, maar die wel aanvullend zijn aan de zorgverlening aan onze patiënten. Vrijwilligers kunnen hiervoor van grote betekenis zijn. Je inzet vergroot het comfort van onze patiënten.

Werkzaamheden

Wat zijn zoal de taken die vrijwilligers verrichten?

  • Patiënten naar andere afdelingen brengen;
  • Meelopen met de voedingsassistente voor het ronddelen van koffie/thee en de maaltijden en het verzorgen van de bloemen en het fruit voor de patiënten;
  • Het uitdelen van de gratis krant Metro.

De werktijden zijn afhankelijk van de afdeling waar je komt te werken. Je moet minimaal één ochtend per week beschikbaar zijn. Het maximum aantal is drie. Je krijgt een reiskostenvergoeding en in december een kerstpakket.

Interesse?

Momenteel zoeken we geen nieuwe vrijwilligers. Bij serieuze interesse kun je ondergaand sollicitatieformulier invullen en plaatsen we je op de wachtlijst. Vergeet daarbij niet aan te geven naar wat voor functie je interesse uitgaat.
Meer informatie vind je in de folder Vrijwilligerswerk of je kunt contact opnemen met de coördinator van de vrijwilligers via telefoonnummer 010 – 404 33 47 of per e-mail: sjanie.de.goederen@havenziekenhuis.nl.

Sollicitatieformulier vrijwilligerswerk