Pijnpoli

Het Havenziekenhuis heeft een professionele Pijnpoli, waar u terecht kunt voor het behandelen van chronische pijn. U kunt bij ons terecht voor alle soorten pijn. Bijvoorbeeld nekpijn/nekklachten, lage rugpijn, pijn na een operatie of aangezichtspijn. Wij nemen elke pijn serieus. Wij behandelen niet alleen de pijn, maar helpen u ook ermee om te gaan.

Behandeling

Voor een bezoek aan de Pijnpolikliniek heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. Na het ontvangen van deze informatie, vragen we u om een vragenlijst in te vullen. Al deze informatie gebruiken we om te kijken hoe ernstig uw klachten zijn en wat de beste behandeling voor u is. Het duurt dan ongeveer twee weken voordat u met de behandeling kunt beginnen. Zijn uw klachten heel ernstig en is er spoed bij, dan kan uw huisarts telefonisch overleggen met de specialist. Wij gebruiken de nieuwste technieken voor de behandeling en we zorgen voor goede nazorg: als het nodig is krijgt u ook begeleiding van een psychotherapeut die u kan helpen om beter om te gaan met de situatie.

Samenwerking

De Pijnpolikliniek van het Havenziekenhuis is professioneel en werkt met deskundige artsen die speciaal opgeleid zijn. We werken samen met het Pijnbehandelcentrum van het Erasmus MC. Voor sommige ingewikkelde soorten pijn kunt u beter in het Erasmus MC worden behandeld. Door de samenwerking kunt u daar dan snel terecht.

Afspraak maken en locatie(s)

Met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist kunt u op werkdagen een afspraak maken met de polikliniek Pijnpoli. Er is spreekuur van maandag tot en met vrijdag in het Havenziekenhuis. Lees hier wat u nodig heeft voor uw polikliniekbezoek.

Wachttijden

Laatst gewijzigd: 09-06-2017

Pijnpoli
Polikliniek

Bekijk de toelichting van de wachttijden en het volledige overzicht van de wachttijden

Team

Fotoverslag facetblokkade

Folders

Hieronder vindt u de folders van de Pijnpoli. Om onderstaande folders te kunnen downloaden heeft u Adobe Reader nodig. Op de site van Adobe kunt u gratis de Adobe Reader downloaden.