Wanneer u ziek wordt, is dit een aangrijpende gebeurtenis in uw leven. Het Havenziekenhuis biedt u en uw familieleden een rustige plek om zich even terug te trekken uit alle drukte en stress. Het stiltecentrum en de gebedsruimte zijn dag en nacht open voor bezinning, meditatie of gebed. Kortom, een ruimte om even tot uzelf te komen.
Het stiltecentrum en de gebedsruimte zijn geheel vernieuwd en bevinden zich op de vijfde etage van het ziekenhuis. In het stiltecentrum is een speciaal hoekje ingericht, waar de pastoor of imam rustig met u of uw familie kunnen spreken. Ook is er een kleine bibliotheek met onder andere de Bijbel en de Koran. In de gebedsruimte is een wasgelegenheid en er zijn gebedskleedjes beschikbaar.