Niemand ligt voor zijn of haar plezier in het ziekenhuis. Wij begrijpen dat. Onze medewerkers bieden u niet alleen goede medische zorg, maar nemen ook de tijd om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in ons ziekenhuis. Dit begint met een warm welkom door onze gastheren en – vrouwen. Maar onze gastvrijheid komt ook terug in de prettige omgeving waarin u verblijft.
We bieden u volledig nieuw ingerichte één-, twee- en vierpersoonskamers. De kamers zijn ruim en hebben warme kleuren, kunst aan de muren en een fantastisch uitzicht over het Haringvliet of de Maas, waarbij u kunt genieten van mooie vergezichten over Rotterdam. Ieder bed beschikt over gratis radio en televisie en er is gratis Wi-Fi. Wanneer u er even uit wilt, bent u van harte welkom in het grand café op uw verpleegafdeling. Hier staat de hele dag koffie of thee met een gezond tussendoortje voor u klaar. U kunt hier televisie kijken, internetten of lezen. Een goed boek leent u in onze mobiele ziekenhuisbibliotheek.
Onze gastheren en – vrouwen komen regelmatig bij u langs. Zij brengen u iedere ochtend de krant, schenken een lekkere kop koffie of thee voor u in of nemen de tijd voor een gezellig praatje. In het Havenziekenhuis vindt u de aandacht die u nodig heeft om te herstellen.