Het Havenziekenhuis blinkt uit in Ouderengeneeskunde, Tropengeneeskunde en basiszorg voor veelvoorkomende aandoeningen. Bij ons kunt u rekenen op goede medische zorg in een persoonlijke omgeving.
In ons ziekenhuis bent u geen nummer, maar een persoon die onze aandacht verdient. Onze medewerkers kijken verder dan de behandeling die u nodig heeft. Ze nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren. Bovendien hoeft u niet keer op keer uw verhaal opnieuw te vertellen, want iedere patiënt heeft zijn ‘eigen’ vertrouwde specialist. Desondanks zijn de wachttijden in het Havenziekenhuis kort. U kunt snel bij uw specialist terecht voor onderzoek of behandeling.
Wanneer het nodig is kan uw arts snel overleggen met andere disciplines binnen het Havenziekenhuis. Als dochter van het Erasmus MC heeft het Havenziekenhuis ook goede contacten met de specialisten van dit academisch centrum. Uiteraard hebben onze uitstekende specialisten korte lijnen met huisartsen in de omgeving. Ze houden uw huisarts op de hoogte van uw behandeling.
Om uw bezoek aan het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken zijn we in 2007 gestart met ‘operatie verbouwing’. Bijna het gehele ziekenhuis is onder handen genomen en voldoet aan alle eisen van de 21e eeuw. We zijn trots op onze nieuw ingerichte één-, twee- en vierpersoonskamers, de sfeervolle grand cafés en de verbouwde poliklinieken. De gezellige warme sfeer die ons ziekenhuis van oudsher kenmerkt vindt u ook nu in het vernieuwde ziekenhuis terug.