29 november 2011

Sinds half november wordt de wachttijd van patiënten van het Havenziekenhuis veraangenaamd met wachtkamertelevisie bij de poliklinieken Chirurgie, Longziekten & Tuberculose, Orthopedie en Urologie. Patiënten kunnen kijken naar een uitzending van 20 minuten. Aan bod komen achtereenvolgens algemene informatie over het ziekenhuis, informatie over de poliklinieken, nieuws en het weer. Ook de actuele wachttijd op de polikliniek wordt binnenkort vermeld. De medewerkers van de betreffende poli’s kunnen zelf de informatie bijhouden. De eerste reacties van patiënten zijn positief. ‘Leuk om op deze manier wat meer achtergrondinformatie over het Havenziekenhuis en de polikliniek te zien’ aldus één van de patiënten.
Het is de bedoeling dat er in de toekomst nog meer wachtruimten worden voorzien van wachtkamertelevisie. Het B.E. Ruysfonds bekostigt het wachtkamertelevisieproject in het Havenziekenhuis.