31 mei 2010

Op zaterdag 29 mei, Viva la Donna Day, werden vrouwen met kanker verwend in het Havenziekenhuis in Rotterdam. Zo’n 60 vrouwen namen deel aan deze geslaagde dag.

Bij aankomst stond er een stukje taart met koffie of thee klaar. Daarna zorgden zo’n dertig vrijwilligers voor diverse verwenbehandelingen. Variërend van een manicure tot een korte gezichtsbehandeling en van een voetreflex behandeling tot een pedicure. Als finishing touch werden de dames mooi opgemaakt.

De dag was een groot succes. Veel gehoorde reacties waren: ‘wat een aandacht’, ‘ik zit heerlijk te genieten’ en ‘ik ga me weer een beetje mens voelen’. Het was duidelijk zichtbaar, dat de vrouwen meer ontspannen en stralender naar huis gingen met een goed gevulde goodiebag.

Monique van der Kooij van massagepraktijk Balans in Beweging is zelf patiënt en organiseerde deze dag in samenwerking met het Havenziekenhuis. Patiënten met kanker of patiënten, die hiervoor in het verleden zijn behandeld konden zich opgeven voor deze Viva la Donna verwendag in het Havenziekenhuis. Meer informatie vindt u op www.balansinbeweging.net.