7 juli 2009

In augustus verhuizen de poliklinieken Interne Geneeskunde en Oogheelkunde naar een nieuw onderkomen. De polikliniek Interne Geneeskunde start haar spreekuren op 3 augustus en Oogheelkunde 10 augustus op onze locatie Buitenhaven (adres: Haringvliet 72). Onze locatie Buitenhaven ligt circa 200 meter naast het Havenziekenhuis. Hier zijn ook de Travel Clinic en KinderHaven gevestigd.

Locatie

De locatie Buitenhaven bevindt zich in het lichtgroene gebouw op Haringvliet 72. Vanaf het Havenziekenhuis loopt u naar Buitenhaven (circa 200 meter) via de achterzijde van het ziekenhuis langs het Haringvliet. Het is ongeveer 5 minuten lopen vanaf de hoofdingang.
Voor patiënten die daar behoefte aan hebben, is er een gastvrouw aanwezig om de weg te wijzen. Vraag hiernaar bij de receptie in de centrale hal van het Havenziekenhuis.

Receptie Havenziekenhuis

Heeft u nog geen inschrijfkaart van het Havenziekenhuis, dan kunt u deze laten maken bij de receptie (centrale hal) van het Havenziekenhuis (Haringvliet 2). Vergeet ook niet dat iedere patiënt in Nederland verplicht is zich na 1 juni 2009 opnieuw te legitimeren bij een bezoek aan het ziekenhuis voor de controle van het Burger Service Nummer. U kunt zich (opnieuw) legitimeren bij de receptie in (de centrale hal van) het Havenziekenhuis. U krijgt van ons nieuwe stickers voor uw inschrijfkaart.

Nieuwe huisvesting

De nieuwe poliklinieken Interne Geneeskunde en Oogheelkunde maken deel uit van de grootscheepse verbouwing van het Havenziekenhuis. De nieuwe poliklinieken zijn lichter, ruimer en van alle moderne gemakken voorzien. Niet alleen de poliklinieken, maar ook de verpleegafdelingen worden verbouwd. De verbouwing duurt tot het jaar 2012. Gedurende de verbouwing gaat de zorg gewoon door.

Vragen?

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de polikliniek Interne Geneeskunde. De medewerkers van de polikliniek zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en 13.30 tot  16.30 uur op telefoonnummer 010 – 404 34 56.