6 november 2008

Succesvolle sloepenrace krijgt vervolg op zaterdag 30 mei 2009De Stichting Vrienden van het Havenziekenhuis en de Junior Chamber International Rotterdam Haven organiseren op zaterdag 30 mei 2009 opnieuw een sloepenrace. Verschillende Rotterdamse bedrijven zullen de strijd met elkaar aanbinden op het water van het Boerengat (schuin achter het ziekenhuis) en de opbrengst is ook nu weer bestemd voor het Havenziekenhuis. De eerste sloepenrace, die op 31 mei van dit jaar werd georganiseerd, heeft maar liefst 25.900 euro opgebracht. Dat bedrag wordt besteed aan de modernisering van het Patiënten Informatie Centrum in het ziekenhuis. De leden van JCI Rotterdam (voorheen Junior Kamer Rotterdam Haven) organiseren de Sloepenrace geheel vrijwillig in samenwerking met de Stichting Vrienden van het Havenziekenhuis. Vanzelfsprekend is het Havenziekenhuis erg blij met deze belangeloze inzet voor het ziekenhuis en haar patiënten.