17 februari 2009

Het Havenziekenhuis is deze week gestart met het spreekuur urologie in Steunpunt Krimpen a/d IJssel. Het spreekuur urologie wordt iedere week op dinsdagmiddag gehouden. Patiënten kunnen sinds september ook bij het Steunpunt terecht voor het spreekuur van de geriater en echografisch onderzoek.

Polikliniek

Het Havenziekenhuis werkt op het gebied van ouderengeneeskunde intensief samen met Zorggroep Rijnmond en de huisartsen. Om ouderen dichtbij huis te kunnen helpen, opende het Havenziekenhuis – in samenwerking met Zorggroep Rijnmond – het Steunpunt Krimpen a/d IJssel. De polikliniek is gevestigd op de begane grond van het Woonzorgcentrum Tiendhove, Nieuwe Tiendweg 13 in Krimpen a/d IJssel.

Eerste patiënten

Afgelopen dinsdagmiddag 17 februari bezochten de eerste patiënten het spreekuur urologie op het steunpunt Krimpen a/d IJssel. De heer en mevrouw De Vries zijn zeer enthousiast: “Wij komen al jaren als patiënt bij het Havenziekenhuis. We wonen in Krimpen a/d IJssel. Het Steunpunt is voor ons dus veel dichterbij, wat ons veel reistijd scheelt.” Ook aan de bewoners van het Woonzorgcentrum Tiendhove, waar het Steunpunt is gevestigd, was gedacht. Zij kregen dinsdag bij de thee een chocolaatje waarop het nieuwe spreekuur werd aangekondigd.