Naar nieuwsoverzicht

Dit bericht komt uit ons nieuwsarchief.
Hierdoor kunnen sommige gegevens verouderd zijn.

29 mei 2013

Nieuwe website

Nieuwe website Havenziekenhuis

Het Havenziekenhuis heeft onlangs haar nieuwe website gelanceerd. De website is patiëntgerichter, bevat meer informatie en is geschikt voor tablets en smartphones. Er is een directe ingang voor onder andere patiënten, bezoekers en verwijzers.

Extra informatie

Alle specialismen en afdelingen van het Havenziekenhuis hebben een eigen subpagina waar patiënten terecht kunnen voor algemene informatie, digitale folders, een overzicht van de specialisten/behandelaars en een handig blok met alle benodigde contactinformatie. Medische termen worden zoveel mogelijk uitgelegd in eenvoudig taalgebruik en korte zinnen. In de toekomst breidt het Havenziekenhuis informatie – in de vorm van voorlichtingsfilms, verder uit.

Geschikt voor tablet en smartphone

De nieuwe website is responsive en daardoor goed toegankelijk voor tablets en smartphones. Uit de statistieken blijkt dat circa een kwart van de bezoekers de website van het Havenziekenhuis bezoekt met een tablet of een smartphone. Dit aantal neemt in de toekomst alleen maar verder toe. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het gedrag van mobiel internetgebruik; snel en gericht informatie zoeken.

Nieuws

Er zijn nog meer verbeteringen. Zo kunnen bezoekers zich abonneren op de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen binnen het Havenziekenhuis. Voor huisartsen en andere verwijzers in de regio is er een speciale digitale nieuwsbrief. Ook het vacature- en sollicitatiegedeelte is verbeterd. Solliciteren kan voortaan via een digitaal sollicitatieformulier met een beveiligde verbinding.

Doorontwikkelen

Het Havenziekenhuis gaat door met het ontwikkelen van haar website. Aan de hand van onderzoek naar het gebruik van de website wil zij de website blijven verbeteren en optimaliseren voor de bezoekers. Het Havenziekenhuis streeft naar ‘zorg met aandacht’, ook online.

De website www.havenziekenhuis.nl is ontwikkeld door het Havenziekenhuis in samenwerking met internetbureau Hoppinger Rotterdam.