Naar nieuwsoverzicht

Dit bericht komt uit ons nieuwsarchief.
Hierdoor kunnen sommige gegevens verouderd zijn.

16 mei 2011

Sinds tweeëneenhalf jaar heeft het Havenziekenhuis een Buitenpolikliniek in Krimpen aan den IJssel in het Woonzorgcentrum Tiendhove. Begin mei is de Buitenpoli verhuisd naar een ruime nieuwe accommodatie in gebouw Het Facet, zo’n 100 meter verderop. Op 16 mei gaan de eerste spreekuren daar feestelijk van start.

Meer spreek- en onderzoekkamers, een receptie, meer wachtruimte, meer comfort en niet te vergeten; goede zorg mét persoonlijke aandacht, dichtbij de patiënten in de Krimpenerwaard. De Buitenpoli spaart de inwoners van de Krimpenerwaard heel veel tijd, geld en ergernis uit. De rit over de Algerabrug is niet nodig en je bent in een mum van tijd uit en thuis, als je een afspraak bij de Buitenpoli hebt. Voor patiënten en chronisch zieken die vaak in het ziekenhuis moeten zijn is het erg prettig als ze ‘even’ naar hun specialist kunnen voor controle en behandeling. Ook de nabijheid van het gezondheidscentrum, waar de huisartsen van Krimpen gevestigd zijn, is handig. De nieuwe Buitenpoli maakt deel uit van gebouwencomplex Het Facet en biedt goede medische zorg in een warme persoonlijke sfeer.
Ouderengeneeskunde is, naast Tropengeneeskunde, één van de speerpunten van het Havenziekenhuis. Patienten kunnen ook voor algemene basiszorg prima terecht in dit Rotterdamse ziekenhuis én bij de Buitenpoli.
In Krimpen kunnen patiënten zonder lange wachttijden gebruik maken van de spreekuren van Geriatrie, KNO, Cardiologie en hartfalen, Urologie, Chirurgie, Interne Geneeskunde (diabetes), Longziekten en het maken van echo’s.

De officiële opening van Het Facet is gepland op donderdag 16 juni en het openingsfeest voor de inwoners van Krimpen aan den IJssel en omgeving vindt plaats op zaterdag 18 juni.