25 september 2013

Scopiecentrum

Door verdubbeling van de capaciteit kunnen patiënten binnen een week terecht in het nieuwe Scopiecentrum voor een colonoscopie, een gastroscopie of een sigmoïdoscopie. Voor patiënten die verwezen worden voor een colonoscopie wordt een combinatieafspraak gemaakt. Op dag één het consult van de internist (pré-check) en op dag twee de colonoscopie. Huisartsen kunnen patiënten aanmelden voor een onderzoek bij het Scopiecentrum via telefoonnummer 010 – 404 36 66.

Het Havenziekenhuis opende dit splinternieuwe, moderne en uitstekend geoutilleerd endoscopiecentrum begin dit jaar. Patiënten kunnen hier terecht voor onderzoeken van maag, darmen of longen. Het nieuwe Scopiecentrum biedt korte wachttijden en snellere, verbeterde doorlooptijden voor patiënten. Het nieuwe Scopiecentrum is patiëntvriendelijk opgezet en biedt meer licht en comfort. Ook is er een speciale uitslaapkamer binnen het centrum, waardoor patiënten niet naar een andere afdeling hoeven om uit te slapen. De centrale reinigings- en desinfectieruimte is voorzien van geavanceerde technologie en daarmee is het Scopiecentrum van het Havenziekenhuis één van de modernste centra in de regio.