Naar nieuwsoverzicht

Dit bericht komt uit ons nieuwsarchief.
Hierdoor kunnen sommige gegevens verouderd zijn.

24 februari 2012

‘Het Facet’ in Krimpen aan den IJssel – het gebouw waarin zich de Buitenpoli van het Havenziekenhuis bevindt –  is ingestuurd als één van de 309 gebouwen die meedingen naar de verkiezing van ‘BNA Gebouw van het Jaar 2012’. Stem je mee?

Vijf regionale jury’s buigen zich over de ingezonden projecten, om per regio genomineerde en winnende gebouwen te bepalen. Die worden tijdens regionale prijsuitreikingen bekend gemaakt. De landelijke jury selecteert daaruit de winnaar: hét BNA Gebouw van het Jaar 2012.

Niet alleen een vakjury bepaalt welk gebouw hét BNA gebouw van het jaar 2012 wordt. Ook wordt een publieksprijs uitgereikt. Op www.bnagebouwvanhetjaar.nl kunt u bekijken welk gebouw volgens u de prijs moet winnen. U kunt uw stem uitbrengen door een gebouw te ‘liken’ op Facebook. Bent u van mening dat Het Facet de publieksprijs moet winnen, stem dan op het gebouw via deze link. Tot en met 30 april 2012 kunt u stemmen.
Op 16 mei wordt in het nieuwe EYE Filminstituut in Amsterdam bekend gemaakt wie de landelijke jury heeft geselecteerd als winnaar van de verkiezing. Tijdens deze bijeenkomst wordt de winnaar van de publieksprijs onthuld.