21 juni 2013

Op vrijdag 21 juni werd de ranglijst ‘meest patiëntvriendelijke ziekenhuis’ bekend gemaakt. Het St. Jans Gasthuis uit Weert eindigde op de eerste plaats. Het Havenziekenhuis werd 6e. Een mooie positie waar we trots op zijn!

Het Havenziekenhuis krijgt gemiddeld een 8,6 van patiënten en wordt vooral gewaardeerd om haar goede zorg en persoonlijke benadering. Of, zoals een patiënt op de Zorgkaartsite het uitdrukt: “Het is een geweldig ziekenhuis met een korte wachttijd. Je wordt goed geadviseerd en geïnformeerd. Ik raad dit ziekenhuis dan ook aan iedereen die het wil horen.”

Cor Calis en Bianka Mennema, directeur en voorzitter van de medische staf van het Havenziekenhuis, zijn trots op de hoge positie op de ranglijst. “Voor alle medewerkers is het erg motiverend dat patiënten zulke hoge cijfers geven. Het is voor ons een bevestiging dat zij ervaren dat ze bij het Havenziekenhuis goede zorg mét persoonlijke aandacht krijgen, het comfort van de nieuwe verpleegafdelingen en poliklinieken op prijs stellen en tevreden zijn over hun behandeling.”