Het Havenziekenhuis verspreidt regelmatig persberichten en geeft interviews. Onze nieuws- en persberichten vindt u in ons nieuwsoverzicht en is te volgen via Twitter, Facebook, Google+ en Pinterest. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de persvoorlichter van de Afdeling Communicatie & Marketing.

Klik hier voor het laatste nieuws over de toekomst van het Havenziekenhuis.

Persvragen en/of interview

De persvoorlichter van het Havenziekenhuis is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 010 – 404 37 47 of communicatie@havenziekenhuis.nl. Buiten kantooruren kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van het Havenziekenhuis, 010 – 404 33 00. Ook wanneer u een Havenziekenhuis medewerker wilt interviewen, kunt u contact opnemen met de persvoorlichter van het Havenziekenhuis. De persvoorlichter legt voor u het contact met de desbetreffende medewerker.

Fotograferen en filmen in het Havenziekenhuis

U bent welkom om bij ons beeld- of geluidsopnames te maken. Om de privacy van de patiënten en medewerkers van het Havenziekenhus te kunnen waarborgen is voor het betreden en het maken van opnamen (alle vormen van geluid- en/of beeldregistratie) op het terrein van het Havenziekenhuis van tevoren toestemming en begeleiding nodig van de afdeling Marketing en Communicatie. U kunt de afdeling Communicatie & Marketing bereiken op werkdagen via 010 – 404 37 47 of communicatie@havenziekenhuis.nl.

Beelden/foto’s voor publicatie

De volgende beelden kunt u rechtenvrij gebruiken onder vermelding van Rick Keus Fotografie. U kunt deze of andere beelden opvragen via de afdeling Communicatie & Marketing, 010 – 404 37 47 of communicatie@havenziekenhuis.nl.

Foto Havenziekenhuis

panorama1